Kérdésed van? +36 1 59 99 100
Készítsd el Te magad a gyermekek kedvenc édességét! Nincs több mű és ártalmas hozzávaló, csak az általad válogatott alapanyagok. Pénztárcabarát megoldás.
Gyermeked odavan a gumimacikért?
Gondoltál már arra, hogy mit tartalmaz egy-egy ilyen zacskó finomság?
Megsúgjuk: nem sok egészséges hozzávalót.
Hiszen ezek az ellenállhatatlan ínyencségek tartósítószert, káros színezékeket és ízfokozókat rejtenek magukban. Nem hangzik túl biztatóan, ugye?
Azonban mielőtt végleg megfosztanád csemetédet színes kis kedvenceitől, a KütyüBazárnak van egy jó híre!
Mostantól Te is elkészítheted otthonodban a gumimacikat!
A házi gumicukor készítő formával ezentúl egészségtudatosabban elégítheted ki gyermeked gumicukrok iránti szenvedélyét. Nincs több mesterséges hozzávaló, csak az általad választott természetes alapanyagok.
Ráadásul nemcsak a lurkók egészségére lesz pozitív befolyással a formára való átállás, de pénztárcádra is kedvezően fog hatni. Felejtsd el örökre, hogy vagyonokat hagysz a boltokban néhány csomag nyalánkságért cserébe. A kütyünek hála fillérekből állíthatsz elő egyszerre akár 50 db mosolygós gumimacit is.
A Gumicukor forma tulajdonságai:
Anyag: szilikon
Méret: 17.5 x 13 cm
50 db maci formával
Könnyen tisztítható
Szín: véletlenszerű
Mit rejt a termék doboza?
1 db Gumicukor forma, házi gumicukor készítő, gumimaci forma
1 db Adagoló
Így készítsd el saját gumimacidat!
Hozzávalók:
200g gyümölcs (eper, málna, barack, meggy stb.)
2.5dl víz
1ek citromlé
4tk zselatin vagy agar-agar(növényi zselatin)
Elkészítés:
Egy turmixgéppel keverd össze az összes hozzávalót a zselatin kivételével addig, amíg teljesen sima nem lesz az elegyük. Ezt követően tedd fel közepes lángra. Amikor már forr a keverék, fokozatosan adagold hozzá a zselatint. Közben folyamatosan kevergesd, nehogy becsomósodjon. Mindaddig főzd, amíg a zselatin teljesen el nem olvad. Ha ez megtörtént, szűrd le, hogy biztosan ne maradjon benne gyümölcs vagy zselatin darabka.
Ezután már csak a formába kell öntened és kb. 6 órán át pihentetned a hűtőben. Amikor pedig megdermedtek a macik, egyszerűen csak pattintsd ki és már fogyaszthatóak is!
Természetes, egyszerű és gazdaságos!